КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2018

Очільник району Петро Онофрійчук провів перший в цьому році особистий прийом громадян

Очільник району Петро Онофрійчук провів перший в цьому році особистий прийом громадян

15 січня очільник Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук провів перший в цьому році особистий прийом громадян. Зустріч з мешканцями району відбувалась у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації (бульв. Праці, 1/1). Під час прийому громадяни піднімали важливі для себе питання щодо: надання комунального житла інваліду ІІ групи (приєднання кімнати сусіда, який помер), проведення капітального ремонту покрівлі та встановлення лічильника обліку тепла у будинку, технічного переобладнання спільного майна у багатоквартирному будинку. Також відвідувачі звернулись до очільника району з проханням посприяти у відновленні зеленої зони біля будинку та працевлаштуванні педагогічного працівника.

Уважно вислухавши всіх громадян, голова району дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо їх оперативного вирішення або надання можливої, у межах повноважень, допомоги у їх вирішенні.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.