КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2018

Відбулось засідання районного штабу з координації робіт із зимового утримання та прибирання території

Відбулось засідання районного штабу з координації робіт із зимового утримання та прибирання території

16 січня під головуванням очільника району Петра Онофрійчука відбулось засідання районного штабу з координації робіт із зимового утримання та прибирання території Дніпровського району. Оперативне проведення засідання штабу було обумовлене очікуваним погіршенням погодних умов. За прогнозом синоптиків 18 січня внаслідок впливу активного циклону в столиці очікується: сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 см.

Участь у роботі штабу брали заступники голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

На засіданні штабу розглядалась низка питань, які стосувались забезпечення  оперативної розчистки територій району: автошляхів, підходів до зупинок громадського транспорту та метро, транспортних розв’язок, переходів, територій біля медичних та навчальних закладів, торгівельних точок, закладів соціального значення тощо. Піднімались питання забезпечення людськими ресурсами та снігоприбиральною технікою, залучення у разі потреби додаткових сил (небайдужих громадян, військовослужбовців, студентів тощо) до прибирання снігу та забезпечення їх необхідним інвентарем. Окремо було наголошено на необхідності інформування  керівників підприємств, установ, організацій та власників присадибних ділянок про погіршення погодних умов та необхідність вчасно і належно прибирати закріпленні території самостійно або шляхом укладання відповідних договорів на утримання та прибирання територій. Робота пунктів обігріву залишається також на контролі, маючи актуальне значення в часи погіршення погодних умов.

У робочій обстановці та в процесі активного діалогу були напрацьовані подальші кроки задля оперативного реагування на виклики та ускладнення погодних умов.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.