Головна  →  Новини  →  19 січня 2018

До робіт з прибирання території району від снігу залучено 706 комунальників

До робіт з прибирання території району від снігу залучено 706 комунальників

В зв’язку з погіршенням погодних умов та тривалими сильними снігопадами комунальні служби району продовжують працювати в посиленому режимі.

Станом на 16:00 годину комунальники звітують про те, що до проведення робіт з очищення балансових територій від снігу, було залучено 706 співробітників та 44 одиниці снігоприбиральної спецтехніки. Загалом протягом дня було використано 148 т посипкових матеріалів.

Актуальною залишається робота пунктів обігріву. Протягом сьгоднішнього дня до районних пунктів звернулося 29 осіб, котрі мали змогу не лише зігрітися, але й випити гарячого чаю та взяти сухий, теплий одяг.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Управління соціального захисту населення Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку