Головна  →  Новини  →  23 січня 2018

У приміщенні ЖЕД-410 Петро Онофрійчук провів виїзний особистий прийом громадян

У приміщенні ЖЕД-410 Петро Онофрійчук провів виїзний особистий прийом громадян

Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем мешканців району є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом райдержадміністрації. Так, 22 січня, у приміщенні житлово-експлуатаційної дільниці № 410 (вул. Ентузіастів, 43/1), очільник району Петро Онофрійчук провів виїзний особистий прийом громадян. Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході прийому мешканцями району піднімалися важливі питання життєдіяльності територіальної громади, зокрема: відновлення роботи садочку № 220, як дитячого закладу, та участі у конкурсі об’єднань громадян. Також звернення стосувались житлових питань (підселення в комунальну кімнату).

Питання, порушені громадянами, були уважно розглянуті та надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо надання можливої, у межах повноважень, допомоги у їх вирішенні.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку