КМДА Київська міська державна адміністрація


23 січня 2018

У зв’язку з різким зниженням температури нагадуємо про роботу пунктів обігріву

У зв’язку з різким зниженням температури нагадуємо про роботу пунктів обігріву

За інформацією українського гідрометеорологічного центру від 22.01.2018 року у зв’язку із вторгненням арктичного повітря 23 – 25 січня очікується різке зниження температури.

У зв’язку з цим 23 січня відбулося позачергове засідання районного штабу допомоги бездомним особам та координації соціального патрулювання в зимовий період 2017 – 2018 років у Дніпровському районі, на якому прийнято рішення щодо роботи пунктів обігріву на території району.

Пункти обігріву розташовані в приміщеннях житлово – комунальних організацій, медичних установ та територіальних центрів соціального обслуговування району та працюють з 07 год. 00 хв. Сюди може звернутися кожен, хто потребує допомоги у морозні дні. Приміщення пунктів обігріву облаштовані спеціальними місцями, де можна перепочити, випити гарячого чаю і зігрітися. Також у кожному пункті відвідувачі можуть отримати першу медичну допомогу (в приміщеннях є аптечки).

Звертаємо вашу увагу на те, що в районі діють 3 пункти обігріву, котрі працюють  в цілодобовому режимі:

  • Русанівське відділення територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району (Русанівський бульв., 4);
  • Київська міська клінічна лікарня № 2 (вул. Краківська, 13);
  • Київська міська клінічна лікарня № 11 (вул. Рогозівська, 6).

Додатково інформуємо, що громадською організацією «Життєлюб» для соціально незахищених груп населення організовано видачу гарячих обідів. Отримати гарячу їжу можна щоденно з 13:00 год.  до 14:00 год. біля будівлі  Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської РДА (вул. Курнатовського, 7А).

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.