КМДА Київська міська державна адміністрація


1 лютого 2018

Виїзна нарада: обговорили питання капітального ремонту парку біля озера Тельбін

Виїзна нарада: обговорили питання капітального ремонту парку біля озера Тельбін

Сьогодні, 1 лютого, відбулась виїзна нарада в парку біля озера Тельбін щодо капітального ремонту спортивно-оздоровчого парку по вулиці Ю. Шумського. Участь у нараді брали депутати Київської міської ради Андрій Странніков та Віталій Росляков, очільник Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, директор комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Євген Ковшун, співробітники райдержадміністрації, представники Комунального підприємства «Плесо» виконавчого органу Київської міської ради по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м. Києва, а також громадськість.

Під час зустрічі обговорили питання реконструкції футбольного поля, яка включатиме встановлення огорожі, облаштування зони для вболівальників, суддів та тренерів. Покриття поля буде виконано з штучної трави з використанням піностеролу. Передбачається створення мультифункціональної площадки для гри у волейбол, баскетбол, гандбол, міні футбол, теніс та бадмінтон.

Також пропонується облаштувати належний майданчик для вигулу та дресирування собак, що дозволить безпечно і корисно проводити час зі своїми улюбленцями та забезпечить їх соціалізованість і мінімізацію конфліктів. Територію майданчика планується огородити 1,5-метровим забором та встановити сміттєві урни для тварин.

В рамках проекту вже встановили 29 паркових лав та 29 нових сміттєвих урн, влаштували доріжки з дрібнорозмірних фігурних елементів мощення (ФЕМів). В березні планується розпочати монтаж системи автоматичного поливу та мережі зовнішнього освітлення території парку. У планах - встановити стовпці біля лав з можливістю підзарядження електропристроїв через мережу 220В.

Мешканці мікрорайону активно долучилися до обговорення проекту реконструкції та внесли свої пропозиції і зауваження, за результатами яких було вирішено провести ще одну робочу зустріч.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.