Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Дніпровчанка Софія Вербицька відмітила 80-річчя

Опубліковано 09 лютого 2018 року о 16:03
фото

Керівництво Дніпровської райдержадміністрації привітало Героя Соціалістичної Праці Софію Степанівну Вербицьку з ювілеєм. З нагоди свята вручили Подяку Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за багато сумлінну працю, високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Дніпровського району міста Києва, вітальну листівку голови адміністрації з найщирішими побажаннями здоров’я, земних благ та достатку в родині, квіти та привітання від управління праці та соціального захисту населення адміністрації.  

В районі не так багато залишилося ювілярів, які можуть похизуватися позитивним настроєм, доброю статурою та гарним хобі. Вже багато років Софія Степанівна займається вишивкою, яка є витворами мистецтва, бере участь у виставках народної творчості. Софія Степанівна є відвідувачем Університету третього віку денного відділення Територіального центру соціального обслуговування населення. Енергія її творчості та добра усмішка заряджає усіх оточуючих особливим почуттям краси, надихає на добрі справи.

Також Софію Венрбицьку привітали президент Благодійного фонду "Дніпровський" Анатолій Павленко та Галина Шарій.

Завітали бувші колеги з ППО ПАТ "Київмедпрепарат", друзі, сусіди з побажаннями довголіття та й надалі йти рука об руку зі своїм чоловіком.     

Довідково:

Софія Степанівна Вербицька ( 9 лютого 1938, село Вороньків, тепер Бориспільського району Київської області) - українська радянська діячка, крутильниця, старший інженер-технолог, секретар парткому Київського комбінату хімічного волокна; голова Київської міської ради профспілки працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості.

 Герой Соціалістичної Праці (1966). Депутат Верховної Ради УРСР 9-го скликання.

Народилася у селянській родині. Закінчила Вороньківську школу Київської області. За комсомольською путівкою поїхала працювати на шахту Донбасу. У 1956 — 1958 р. — робітниця, стволова шахти № 1 міста Новогродівка Селидівського району Сталінської області. У 1958 — 1976 р. — крутильниця, майстер виробничого навчання, старший інженер-технолог, заступник секретаря, секретар партійного комітету КПУ Київського комбінату хімічного волокна імені 50-річчя Великої Жовтневої соціалістичної революції.

Без відриву від виробництва у 1972 році закінчила Київський інститут народного господарства. У 1976 - 1980 р.- на партійній роботі в Києві. У 1978 році закінчила Академію суспільних наук при ЦК КПРС у Москві.

У 1980- 2005 р. - голова Київської міської ради профспілки працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості.

Голова Ради організації Героїв Соціалістичної Праці міста Києва.

Підготовлено у відділі з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux