КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2018

ПрАТ «Фанери та плити» готує проект встановлення замкнутого очищення повітря і води, а місто встановить цілодобове відеоспостереження на підприємстві

ПрАТ «Фанери та плити» готує проект встановлення замкнутого очищення повітря і води, а місто встановить цілодобове відеоспостереження на підприємстві

ПрАТ «Фанери та плити» готове наступного тижня презентувати Управлінню екології та природних ресурсів матеріали проекту замкнутої системи очищення повітря і води зі встановленням нового газоочисного та фільтрувального обладнання. Це дозволить унеможливити потрапляння в атмосферне повітря канцерогенів та інших отруйних хімічних сполучень. Про це повідомили в Управлінні екології та природних ресурсів КМДА.

Також найближчим часом на підприємстві ПрАТ «Фанери та плити» встановлять відеокамери цілодобового спостереження за його діяльністю.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року під час наради з питань екологічної безпеки під головуванням заступника голови КМДА Петра Пантелеєва прийняті рішення щодо вжиття заходів підприємством «Фанера та плити» для припинення потрапляння в атмосферне повітря шкідливих викидів, що є результатом виробництва на підприємстві. Управлінням екології та природних ресурсів КМДА у відповідь на звернення мешканців житлового комплексу «Комфорт Таун» (вул. Регенераторна, 4, Дніпровський район) провели виїзні обстеження території ПрАТ «Фанери та плити» та низку зустрічей із представниками громадськості.

Управлінням екології та природних ресурсів спільно з Департаментом промисловості та розвитку підприємництва КМДА напрацьовано для подання Київському міському голові проекту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Про утворення тимчасової міжвідомчої робочої групи з питань формування плану заходів з вирішення проблемних питань функціонування заводу ПрАТ «Фанери та плити».

Про виконання заявлених робіт КМДА інформуватиме додатково.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.