Головна  →  Новини  →  20 лютого 2018

В Дніпровській філії столичної служби зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій в сфері торгівлі

В Дніпровській філії столичної служби зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій в сфері торгівлі

На минулому тижні у Дніпровській районній філії Київського міського центру зайнятості було організовано та проведено День відкритих дверей роботодавця – товариства з обмеженою відповідальністю «ОМЕГА», з метою сприяння зайнятості населення та надання допомоги в укомплектуванні вакансій.

Регіональним менеджером з персоналу вище вказаного підприємства Альоною Янченко  було презентовано та донесено інформацію про наступні актуальні вакансії: продавець продовольчих товарів, касир торгівельного залу, кухар та  вантажник. Учасники заходу  дізнались про характер, умови праці та основні вимоги до претендентів на вказані посади. Також безробітним надано інформацію про бонусну систему, впроваджену на підприємстві, для стимулювання  працівників.

Захід відвідало 12 безробітних, з трьома особами узгоджена зустріч безпосередньо на території підприємства для вирішення питання щодо можливого працевлаштування або стажування.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку