Головна  →  Новини  →  5 березня 2018

Протягом 5 діб комунальники в посиленому режимі прибирають сніг

Протягом 5 діб комунальники  в посиленому режимі прибирають сніг

Для усунення наслідків сильних снігопадів у Дніпровському районі столиці працює 674 співробітників комунальних підприємств та 42 одиниці спеціальної снігоприбиральної техніки. Наразі використано 59 т посипкових матеріалів.

Нагадуємо, в районі працюють 9 пунктів обігріву, 3 з яких - в цілодобовому режимі.

Враховуючи погодні умови, міська влада вкотре звертається до водіїв із проханням не паркувати автомобілі обабіч доріг і в заборонених для цього місцях. Це дозволить ефективно залучати снігоприбиральну техніку до очищення доріг, щоб забезпечити комфортне пересування містом. Нагадаємо: автомобілі, що заважатимуть розчищати автошляхи від снігу, будуть евакуйовані.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку