КМДА Київська міська державна адміністрація


16 березня 2018

Очільник району привітав працівників житлово-комунального господарства з прийдешнім професійним святом

Очільник району привітав працівників житлово-комунального господарства з прийдешнім професійним святом

Сьогодні, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування, очільник району Петро Онофрійчук зустрівся з працівниками комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та житлово-експлуатаційної дільниці № 405. Петро Васильович привітав присутніх зі святом, зауваживши, що робота комунальників - одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Також він акцентував увагу на тому, що для комфортних умов проживання людей у нашому районі треба постійно працювати над покращенням рівня житлово-комунальних послуг, адже це - тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту. Голова району подякував працівникам галузі, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо людей, побажав їм доброго здоров’я, щастя, достойних матеріальних статків, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків.

Довідково.

В Україні, на підтримку професійних спілок і ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято закріплено відповідним Указом Президента України від 15 лютого 1994 року № 46/94, а також відповідно до редакції Указу Президента N 385/95 від 19 равня 1995 року і має назву «День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення». День його святкування встановлено у відповідності з попередньою датою, тобто на третю неділю березня.
В 2018 році День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення припадає на 18 березня.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.