КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2018

Для соціальних працівників провели семінар на тему: «Протидія торгівлі людьми»

Для соціальних працівників провели  семінар на тему: «Протидія торгівлі людьми»

2 квітня відбувся навчальний семінар  для спеціалістів  Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді на тему: «Протидія торгівлі людьми». Визначились з своєчасною ідентифікацією постраждалих серед сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та механізмами  допомоги.  Організатором заходу виступив Благодійний Фонд «Карітас Київ» , тренер - Ірина Бойко.

Під час семінару були розкриті наступні теми: торгівля людьми — актуальна проблема сьогодення, нелегальне працевлаштування, стадії торгівлі людьми, групи ризику торгівлі людьми, наслідки торгівлі людьми, національне та міжнародне законодавство в сфері протидії торгівлі людьми.

Довідково.

Торгівля людьми – це особливо тяжкий злочин, жертвами якого може стати кожен з нас. За своєю природою торгівля людьми майже у всіх випадках має транснаціональний організований характер, оскільки в процесі її  здійснення залучаються представники злочинного світу різних країн.

Україна докладає чимало зусиль у сфері протидії торгівлі людьми, особливо в частині поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровського районного в місті Києві Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.