Головна  →  Новини  →  4 квітня 2018

Робоча нарада щодо влаштування тимчасового проїзду автотранспорту на час проведення ремонтних робіт по вул. Алмаатинській

Робоча нарада щодо влаштування тимчасового проїзду автотранспорту на час проведення ремонтних робіт по вул. Алмаатинській

Сьогодні, 4 квітня, за ініціативи очільника Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука, відбулась чергова нарада щодо капітального ремонту дорожньої мережі на вул. Алмаатинській від вул. Празької до вул. Літинської. У засіданні взяли участь депутат Київської міської ради Павло Тесленко, заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Богдан Тимченко, представники відділів та управлінь Дніпровської РДА: будівництва, з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики, Комунальної корпорації «Київавтодор», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», ПАТ «Укрзалізниця», Філії Центру транспортного сервісу «Ліски» ПАТ «Укразалізниця», ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту», Філії «Дарницький вагоноремонтний завод» ПАТ «Укрзалізниця», ПрАТ Виробничо-будівельної фірми «Беерст», Колективного підприємства «Київське автотранспортне підприємство 13071», Товариства з обмеженою відповідальністю «Логістичний склад №1», Комунального підприємства «Плесо», Комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація».

Основне питання, яке обговорювалось – вирішення питання перенаправлення руху вантажного автотранспорту з вул. Довбуша до вул. Віскозної через залізничні колії на період проведення капітального ремонту шляхопроводу на вулиці Алмаатинській під час проведення капітального ремонту дорожньої мережі.

Роботи з реконструкції планується розпочати 15 квітня, а завершити до 20 серпня поточного року.

Представник регіональної філії «Південно-Західна залізниця» повідомив, що на вказаній ділянці автошляху облаштовується тимчасовий переїзд через залізничні колії та встановлять обмежуючі шлагбауми.

Голова району Петро Онофрійчук зауважив, що треба розробити графік потоку вантажного та великогабаритного транспорту через вулицю Довбуша. А також звернутися до Приватного підприємства «Пілснер Україна» щодо узгодження тимчасового проїзду вздовж їхньої території.

Окрім цього, необхідно також узгодити схему об’їзду автотранспорту та встановити додаткові дорожні знаки, котрі повідомлятимуть про маршрут об’їзду.

На сьогоднішній день  узгоджено тимчасові маршрути для пасажирських перевезень на час закриття руху трамвайних маршрутів №№ 23, 32, 33.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку