Головна  →  Новини  →  5 квітня 2018

В Чистий четвер в районі відбулась перша масштабна весняна толока

В Чистий четвер в районі відбулась перша масштабна весняна толока

Сьогодні, 5 квітня, за ініціативи очільника району Петра Онофрійчука, дружній колектив райдержадміністрації провів першу в цьому році весняну толоку. Таким чином в Дніпровському районі відзначили прихід Чистого четверга, що передує Світлому Христовому Воскресінню.

359 працівників структурних та територіальних підрозділів адміністрації, співробітників комунальних служб району, взявши граблі та мітли, вигрібали торішнє листя та дрібне сміття. До участі у толоці також долучились активні громадяни району. Всім необхідним інвентарем забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району.

Працівники закладів охорони здоров’я, окрім прибирання прилеглих територій, здійснили часткове очищення доріг біля закладів від піскомету, наводили лад у підвальних приміщеннях, підкопували кущі, очищали зливоприймачі, мили вікна та двері.

Роботи з прибирання проходили за адресами:

  • сквер по вул. Попудренка вздовж лінії метрополітену від станції «Дарниця» до станції «Чернігівська»;
  • територія біля торгівельного комплексу «Комод»;
  • територія біля Київського державного академічного театру драми і комедії;
  • зелена зона між Броварським проспектом та вул. Чернігівською;
  • територія біля залізничної станції Київ-Дніпровський;
  • територія між будинками по вул. Челябінська, 11, 15-17;
  • територія за адресами: вул. Микільсько-Слобідська, 6/2, вул. Райдужна, 51, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 5,  вул. Курнатовського, 7А, вул. Будівельників, 34/1, вул. Чернігівська, 51, вул. Плеханова, 4Б, бульв, Перова, 56, просп. Миру, 6А, вул. Челябінська, 7А.

Після масштабної толоки все сміття та листя було вивезено.

Сьогодні ми разом зробили крок, до того, аби Дніпровський район, після зимових негод та заметілей, знову став доглянутим та охайним.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку