КМДА Київська міська державна адміністрація


12 квітня 2018

Відбулась робоча нарада щодо участі промислових підприємств та установ району у виставці-презентації «Зроблено в Києві»

Відбулась робоча нарада щодо участі промислових підприємств та установ району у виставці-презентації «Зроблено в Києві»

12 квітня під головуванням заступниці голови Дніпровської райдержадміністрації Алли Загородньої відбулась робоча нарада з підготовки до участі промислових підприємств та установ Дніпровського району у виставці-презентації промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві».

Учасниками наради стали  представники  сімнадцяти підприємств та науково-дослідних установ району. Начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації Григорій Лобач ознайомив присутніх із форматом проведення виставки-презентації. Зауваживши, що експозиція має бути цілісною, мати єдину концепцію зовнішнього оформлення та включатиме в себе презентаційні стенди київських промислових та інших підприємств, інститутів НАН України, наукових парків, кластеру легкої промисловості, Київської ТПП та інших організацій м. Києва. Інформуючи про підготовку учасників до заходу, окремо зупинився на проведенні рекламної кампанії, принципах забудови (галузевий чи територіальний) та плануванні виставкових експозицій.

Розглядались організаційні питання щодо ефективної участі у заході. Зокрема, йшлося про умови участі, розміщення презентаційних стендів, необхідність використання презентаційних відеоматеріалів тощо. Майбутнім учасникам нагадали, що виставка відкриває широкі можливості для налагодження співпраці з іншими підприємствами, науковими установами Києва, іноземними партнерами з метою збуту продукції та її диверсифікації, а також департаментами Київської міської держадміністрації, які проводять закупівлі продукції, необхідної для різних сфер міського господарства.

У свою чергу представники підприємств та науково-дослідних установ коротко поінформували про свою готовність до участі у виставці. Під час обговорення вони висловили зацікавленість у створенні каталогу учасників Дніпровського району, а також надали слушні пропозиції щодо підвищення ефективності їх участі у виставці. Наприкінці учасники наради домовились про проведення у травні наступної зустрічі, на якій йтиметься про регламент роботи та правила участі у виставці, обговорюватимуться питання заїзду, облаштування стендів, виїзду тощо.

Довідково.

Минулого року було залучено 18 учасників, серед них 13 - промислових та 5 наукових установ. Цього року очікується не менша кількість учасників від району.

Нагадаємо, проведення у цьому році щорічної виставки-презентації промислової продукції київських виробників «Зроблено в Києві» заплановане на 5 червня. Виставка організовується у головній виставковій площадці України - Міжнародному виставковому центрі, що у Дніпровському районі (Броварський проспект, 15).

Учасниками Виставки є київські промислові підприємства, наукові, проектні установи та інші організації, які задіяні у виробництві і просуванні продукції підприємств столиці на внутрішньому і зовнішньому ринках. Фінансування усіх робіт, пов’язаних з її організацією та проведенням, відбувається за рахунок міського бюджету. Учасники Виставки не оплачують участь у Виставці. Передбачено окремі зони для проведення переговорів, прес-брифінгів, тощо.

Планується участь керівництва Держави, Київського міського голови, мерів міст України, заступників голів обласних адміністрацій, посадовців з профільних комітетів та відомств, посадовців з ЄС, представників закордонних торговельних місій, бізнесу, зацікавлених осіб.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.