Головна  →  Новини  →  16 квітня 2018

"Рада Європи" в гімназії №191 ім. П.Г. Тичини

"Рада Європи" в гімназії №191 ім. П.Г. Тичини

Перший день науково - практичної конференції "Рада Європи" в гімназії №191 ім. П.Г. Тичини Дніпровського району столиці пройшов творчо, натхненно, позитивно.
Протягом дня кипіла робота в комітетах, де учні виступали у ролі офіційних представників країн - членів Ради Європи і країн - спостерігачів і брали участь у обговоренні питань, що стояли на порядку денному. Так, Комітетом міністрів Ради Європи обговорювалось питання "Сепаратистські рухи в Європі як дестабілізація світової політики". Парламентська асамблея Ради Європи шукала шляхи подолання відсталості країн, що розвиваються, скорочення розриву економічного розвитку між ними та передовими постіндустріальними країнами.
Європейський суд з прав людини обговорював становище біженців у країнах Європи та захист їхніх прав відповідно до Конвенції про захист прав людини та її основоположних свобод.

На учасників конференції чекали цікаві зустрічі з відомими людьми. Про секрети особистісного успіху говорив Анатолій Яцечко - відомий шоумен, блогер, інтелектуал, марафонець, ведучий програм "Сніданок з 1+1" і "Голос країни", переможець української версії американського шоу каналу "Останній комік", керівник та натхненник програми "Зе Інтер в'ю ер". Емоційний спіч що надихає та спонукає до невпинного руху вперед! 
Олексій Толкачов, голова правління Благодійного Фонду Омріяна Україна, президент Європейської Асоціації Українців, автор книги "Омріяна Україна. Ключ до майбутнього" поділився з присутніми своїм баченням європейських цінностей, що об'єднують Європу. Спитайте в українця, чи хоче він жити, як у Європі? Ну, так, звичайно, хоче. А що таке європейські цінності, європейські стандарти життя? Українці дуже чітко, найвищою ціною — ціною людських життів, задекларували своє прагнення проєвропейського курсу для нашої країни. Очевидно, цінності, важливі для громадян ЄС, є близькими й українцям. Але нам треба ще багато чому вчитися. Саме про це і говорив пан Олексій з делегатами конференції.
Неперевершена Оксана Гутцайт, відома українська журналістка, ведуча програми "Факти" на ICTV відкрила учасникам конференції секрети створення найцікавіших новин. Секрети телебачення, корисні поради про те як заволодіти увагою глядачів, чого варто уникати при спілкуванні з людьми, як гарно виглядати у житті та на екрані, що треба зробити щоб досягти успіху у будь-якій справі - безцінні поради з перших вуст.
Унікальна можливість познайомитись з безцінним досвідом успішних, відомих людей буде чудовим мотиваційним поштовхом для делегатів конференції вже сьогодні.

За інформацією Управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку