КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

У столиці затвердили регіональне замовлення на підготовку фахівців та підвищення кваліфікації кадрів на 2018 рік

У столиці затвердили регіональне замовлення на підготовку фахівців та підвищення кваліфікації кадрів на 2018 рік

У столиці затвердили регіональне замовлення на підготовку фахівців, наукових, науково-педагогічних та робітничих кадрів, а також підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів за кошти бюджету міста Києва на 2018 рік. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Так, розпорядженням затверджено регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів (кваліфікований робітник та молодший спеціаліст) у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, фахівців, наукових, науково-педагогічних кадрів у закладах вищої освіти та підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів за кошти міста.

Регіональне замовлення на підготовку фахівців сформовано за заявками закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації державної власності, що передані на фінансування або надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва, закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації підпорядкованих структурним підрозділам Київської міської державної адміністрації та Київського університету імені Бориса Грінченка з урахуванням їх ліцензованого обсягу підготовки фахівців.

Реалізація розпорядження дозволить забезпечити потреби столичного ринку праці у фахівцях, кваліфікованих робітниках із урахуванням економічних і соціальних інтересів розвитку столиці.

За інформацією old.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.