Головна  →  Оголошення  →  10 травня 2018

Про конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2019 рік

Про конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2019 рік

Регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в м. Києві оголошує конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку на 2019 рік, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві (далі - Конкурс).

Метою Конкурсу є підготовка, проведення оцінки та попередній відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у м. Києві у 2019 році.

У конкурсному відборі можуть брати участь підготовлені у встановленому законодавством порядку структурними підрозділами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та районними в місті Києві державними адміністраціями (далі - Заявники) інвестиційні програми і проекти комунальної форми власності, які повинні відповідати такій умові:

- відповідність пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку і Стратегії розвитку м. Києва до 2025 року, та технічним завданням на інвестиційні програми і проекти, що включені до Плану заходів на 
2016-2018 роки з реалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року (розміщені на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України - http://dfrr.minregion.gov.ua/region-base?NID=177).

Інвестиційні програми і проекти, які пропонуються для участі у конкурсі повинні відповідати критеріям, визначеним постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку»:

1) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво - наявність проектно-кошторисної документації з позитивним експертним звітом, затвердженої в установленому законодавством порядку відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 № 560 (зі змінами);

2) для інвестиційних програм і проектів, які передбачають проведення заходів з енергозбереження - наявність енергетичного аудиту;

3) календарний план реалізації інвестиційних програм і проектів повинен становити від одного до трьох років;

4) наявність співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

5) спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Звертаємо увагу! У 2017 році набули чинності зміни до статті 241 Бюджетного кодексу України, внесені Законом України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» від 20.12.2016 № 1789-VIII. Зокрема пункт 2 доповнено абзацом наступного змісту: "На реалізацію інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що мають на меті розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних та медичних закладів, передбачається не менше 10 відсотків коштів державного фонду регіонального розвитку за кожним з таких напрямів".

Перелік документів, які подаються для участі у Конкурсі, та відповідні форми затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 01 квітня 2016 року № 80 «Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24 квітня 2015 року № 80».

Всі документи для участі у Конкурсі підписуються керівником Заявника і в трьох примірниках подаються до Департаменту економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 36, каб. 606, в паперовому та електронному вигляді на електронну адресу [email protected].

Крім того, електронні форми документів в обов’язковому порядку заповнюються на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства http://dfrr.minregion.gov.ua.

Прийом пропозицій для конкурсного відбору на 2019 рік триватиме - з 11 квітня до 11 травня 2018 року.

Додаткова інформація за тел. (044) 202-76-68, 202-72-64, 202-72-97. 

За інформацією: dei.kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку