КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2018

Комунальні ЖЕДи спрямують 265 млн грн із тарифу на поточний ремонт мереж, покрівель та електрощитових

Комунальні ЖЕДи спрямують 265 млн грн із тарифу на поточний ремонт мереж, покрівель та електрощитових

Цього року на проведення поточного ремонту та підготовку житлових будинків до опалювального сезону комунальними керуючими компаніями (структурними підрозділами яких є ЖЕД) буде спрямовано понад 265 млн грн. Це кошти з тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій, який сплачують кияни, у частині складової «Поточний ремонт». Про це під час розширеного засідання колегії Київської міської державної адміністрації повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.
«У рамках тарифу за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у частині поточного ремонту планується використати понад 265 млн грн. Ці кошти будуть спрямовані на ремонт 1187 покрівель, ремонт внутрішніх систем теплопостачання, гарячого та холодного водопостачання у більш як 8 тисячах будинків. Також увага приділятиметься ремонту систем електропостачання, у зв’язку зі збільшенням загальної потужності побутових електроприладів у квартирах», – зазначив він.
Керівник Департаменту також заявив, що в межах програми соціально-економічного розвитку на поточний рік районні у місті Києві державні адміністрації спрямують понад 604 млн грн на виконання капремонту 2129 об’єктів: 204 покрівель, 226 сходових клітин, 224 внутрішньобудинкових систем, 92 фасади, більше сотні дитячих майданчиків тощо. Ще на 647 об’єктах виконають інші ремонтні роботи.

За інформацією old.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.