Головна  →  Новини  →  16 травня 2018

Районний центр зайнятості провів «День відкритих дверей роботодавця»

Районний центр зайнятості провів «День відкритих дверей  роботодавця»

15 травня 2018 року  Дніпровською районною філією Київського міського центру зайнятості було організовано  «День відкритих дверей  роботодавця». Захід проведено на території  Інституту хімії високомолекулярних сполук Національної академії наук України.

Метою заходу  було презентація роботодавця та  задоволення потреби інституту у кваліфікованих кадрах на посади: заступник головного бухгалтера, столяр, слюсар-сантехнік, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, старший інспектор канцелярії.

Начальник відділу кадрів Катерина Казіна розповіла про  важливість роботи інституту хімії для науки України, історію та про колектив інституту. Були презентовані вакансії, в яких на сьогоднішній день виникла потреба. Учасники заходу змогли поспілкуватися з керівниками відділів інституту та отримати інформацію про умови праці та особливості роботи. Спілкування відбувалось у вигляді активного діалогу.  

Безробітні, які зацікавились пропозицією роботодавця отримали відповіді на всі нагальні запитання та залишились після заходу для вирішення питання щодо можливого працевлаштування.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку