Головна  →  Анонси подій  →  31 травня 2018

У столиці відбудеться наймасштабніша за останні роки виставка київських виробників «Зроблено в Києві»

У столиці відбудеться наймасштабніша за останні роки виставка київських виробників «Зроблено в Києві»

5 червня о 10:00 у Міжнародному виставковому центрі відбудеться щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві». Про це повідомили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва.

На експозиційній площі у 3500 кв. м понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій презентуватимуть свою продукцію, торгові марки, бренди та новітні технологічні розробки. Зокрема, будуть представлені промислові підприємства машинобудівної, оборонної, харчової, легкої, фармацевтичної та інших галузей; виробники будівельних матеріалів, медичної техніки, хімічної продукції тощо; компанії, що працюють у сфері енергетики та енергоефективності, екології, транспорту, поліграфії, а також інформаційних технологій та інноваційної інфраструктури.

У рамках ділової програми виставки відбудуться заходи, спрямовані на розширення можливостей столичних промислових підприємств щодо доступу до фінансово-кредитної підтримки та залучення інвестицій: презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності у Києві та програм Державної інноваційної фінансово-кредитної установи. Науково-практична програма заходу передбачає презентації наукових установ НАН України та наукових парків провідних столичних ВНЗ.

Із метою сприяння розвитку зовнішньоекономічного потенціалу столичної промисловості презентують каталог «Експортери міста Києва», відбудуться виставки «CIFIT-China International Fair for Investment & Trade», круглий стіл «Експортний потенціал міста Києва: реалії та нові можливості» та коопераційна сесія.

Програмою також передбачено презентацію конкурсу «Столичний стандарт якості», нагородження дипломантів конкурсу «Кращий експортер року», підписання угод та меморандумів.

Організатор заходу – Київська міська державна адміністрація – запрошує мешканців, гостей міста та представників усіх зацікавлених структур відвідати масштабну експозицію виставки-презентації «Зроблено в Києві» – найважливішого заходу року у сфері промислового виробництва столиці.

Місце проведення: Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна», МВЦ).

Презентація підприємств Дніпровського району м. Києва на виставці "Зроблено в Києві"

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської РДА та old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку