Головна  →  Новини  →  27 травня 2018

В Парку «Перемога» Дніпровського району з нагоди Дня Києва відбулось культурно-мистецьке свято

В Парку «Перемога»  Дніпровського району з нагоди Дня Києва відбулось культурно-мистецьке свято

День Києва завжди хвилююча подія для його мешканців. Місто-герой, місто-музей, місто-квітучих красенів каштанів та барвистих квітів, що символізують його самобутність, красу, постійне оновлення та розвиток.

26 та 27 травня в Парку культури та відпочинку "Перемога" (вул. Перова, 2) Дніпровського району відбулось культурно-мистецьке свято День столиці та День Києва. Організатори свята: управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Відзначити день міста до Парку завітало багато мешканців та гостей Дніпровського району. На святі були присутні очільник району Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня. Петро Васильович привітав всіх присутніх зі святом та побажав злагоди, щастя, благополуччя та процвітання нашому рідному місту і кожній його родині.

Для гостей свята працював майданчик, на якому проходили народні забави, змагання та конкурси. В Парку працювало містечко майстрів та культурно-мистецький майданчик. Також за ініціативи Головного територіального управління юстиції у м.Києві пройшов правопросвітницький проект "Я маю право!"

Святковий настрій киянам та гостям міста дарували творчі колективи Дніпровського району м. Києва, театралізована програма театру Української традиції "Дзеркало", фестиваль дитячої творчості «Країна дитячих мрій!», Гала-концерт за участю переможців вокального конкурсу «Дніпровський зорепад» та хореографічних колективів району, загально-районна акція «Weekend з бібліотекою», Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина", Ансамбль солістів “Благовість”.

Дніпровчани та гості району отримали масу позитивних емоцій та заряд трепетної любові до країни та рідного міста.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку