КМДА Київська міська державна адміністрація


30 травня 2018

Робоча зустріч щодо проблемних питань функціонування заводу ПрАТ «Фанери та плити»

Робоча зустріч щодо проблемних питань функціонування заводу ПрАТ «Фанери та плити»

Сьогодні на території підприємства  ПрАТ «Фанери та плити» відбулась виїзна нарада міжвідомчої робочої групи з питань формування плану заходів з вирішення проблемних питань функціонування заводу ПрАТ «Фанери та плити».

Головував на засіданні виконувач обов’язків начальника Управління екології та природних ресурсів Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Андрій Мальований.

У нараді взяли участь представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Департаменту містобудування та архітектури, Департаменту земельних ресурсів, Департаменту міського благоустрою, Державної екологічної інспекції у м. Києві, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, депутати Київської міської ради Олексій Новіков та Ярослав Горбунов, заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, начальник відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської райдержадміністрації Григорій Лобач, представники житлового мікрорайону «Комфорт Таун».

Перед присутніми виступив представник головного акціонера ПрАТ «Фанери та плити» Богдан Цуприк, який розповів про реалізацію плану заходів щодо мінімізації впливу виробничої діяльності підприємства на довкілля. Зокрема, було проінформовано, що підприємством проведена низка шумозахисних заходів, на початковій стадії реалізація проекту замкнутої системи очищення повітря і води зі встановленням нового газоочисного та фільтрувального обладнання.

Під час наради також були обговорені також питання про можливості фінансування перенесення ПрАТ «Фанплит» за межі міста, модернізації його обладнання за рахунок приватного інвестування та коштів бюджету м. Києва.


Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.