Головна  →  Новини  →  15 квітня 2014

Засідання Колегії Дніпровської райдержадміністрації

Засідання Колегії Дніпровської райдержадміністрації

Під головуванням виконуючої обов’язки голови Дніпровської в місті Києві державній адміністрації Ольги Дейнеги за участю заступника голови Ганни Короткіх та керівника апарату Анатолія Руденка відбулось засідання колегії райдержадміністрації.

Про партнерські відносини між суб’єктами господарювання та Державною податковою інспекцією у Дніпровському районі Головного  управління Міністерства доходів у м. Києві доповів начальник цієї служби Ігор Бондаренко, який наголосив на тому, що налагодження партнерських відносин із платниками податків – один із основних напрямків роботи інспекції для підвищення добровільної сплати податків. За його словами, станом на 01 квітня 2014 року кількість зареєстрованих платників податків склала 18061 юридичних осіб (+923 особи до відповідного періоду 2013 року) та 28394 фізичних осіб (+953 особи до відповідного періоду 2013 року). У порівнянні з надходженнями аналогічного періоду минулого року доходи бюджету збільшено на 2,8 млн. грн.

З метою створення необхідного підприємницького та інвестиційного клімату в інспекції працює Центр обслуговування платників, в якому суб’єкти підприємницької діяльності та громадяни мають можливість отримати весь спектр адміністративних послуг щодо реєстрації, проведення звірок, приймання звітності в електронному вигляді, послуг Інтернет - мережі, видачі довідок та надання кваліфікованих консультацій.

Ігор Григорович зауважив, що кожен громадянин може надіслати свої пропозиції на його особисту електронну скриньку за адресою: [email protected].

При розгляді другого питання начальник управління житлово-комунального господарства Дніпровської райдержадміністрації Надія Косар поінформувала, що відповідні структурні підрозділи впоралися з підготовкою житлового фонду до опалювального сезону 2013 – 2014 років:   було підготовлено 1292  житлових будинків всіх форм власності, а саме: комунальної власності – 1007; будинків ЖБК – 134; будинків ОСББ – 19; відомчих будинків – 45; інвестиційних будинків – 59; гуртожитків – 25 од.; гуртожитків комунальної власності – 3.

Аварійні ситуації, що виникали в ході підготовки та під час проходження опалювального сезону, своєчасно усувалися фахівцями ЖРЕО, АРС КП «Керуюча дирекція Дніпровського району м. Києва»,  РТМ «ТРОЄЩИНА», РТМ «ПОЗНЯКИ», РТМ «Дарниця».

Наостанок, Надія Романівна подякувала начальникам ЖРЕО Дніпровського району за оперативну роботу по ліквідуванню пошкоджень на теплотрасах та відновленню покрівель будинків.

Зокрема, на колегії заслухали інформацію начальника управління освіти Наталії Іваніни, начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оксани Шуригайло та начальника управління охорони здоров’я Даніеля Карабаєва про задовільне проведення опалювального сезону 2013-2014 років у відповідних структурних підрозділах.

Про реалізацію Дніпровською районною в місті Києві державною адміністрацією повноважень у галузі будівництва та регулювання земельних відносин доповіла начальник відділу будівництва, архітектури та землекористування Лариса Кононенко, яка окреслила низку нагальних питань та зазначила, що кожна заява не залишається без уваги.Відділ займаэться наданням поштових адрес багатоквартирним житловим  будинкам, домоволодінням, житловим будинкам садибного типу, індивідуальним дачним і садовим будинкам; формуванням програм житлового фонду; встановленням  гаражів за  місцем проживання інвалідів з захворюванням  опорно-рухового апарату та переведенням  жилих будинків і жилих  приміщень у нежилі.

Вона поінформувала, що на 2014  рік заплановано введення в експлуатацію 19 об’єктів житлового призначення загальною площею квартир 263125,18, кількість квартир 3922.

Лариса Петрівна повідомила, що завдяки  спільним  зусиллям  міста та району  до складу  зелених  зон  загального  користування міста були повернуті 26 га території, які  були передані у користування ТОВ «Проектна компанія «Ярус», ТОВ «Б.Р.К», ТОВ «Діместіон», ТОВ  «Гросвіль», ТОВ «І.Р.Б», ТОВ «Наукова-виробниче підприємство «Укрсервісбуд», ТОВ «Галеон», ТОВ «Нафтобудсервіс», ТОВ «ТехноБізнесГруп» за рахунок зони зелених насаджень загального користування.

Підсумовуючи колегію виконуюча обов’язки голови райдержадміністрації Ольга Дейнега привітала всіх із Великодніми святами та зазначила, що в доповідях було чимало проблемних питань, які потребують негайного вирішення, а керівникам структурних підрозділів більш відповідальніше ставитися до своїх безпосередніх обов’язків. 

Підготовлено у відділі з питань інформаційної політики.

Перейти до спискуВерсiя для друку