Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2013

«Розумники та розумниці» з географії

«Розумники та розумниці» з географії

Серед естетичних клубів за місцем проживання, що в Дніпровському районі столиці, проведена інтелектуальна гра «Брейн-ринг» з географії «Розумники та розумниці». Гостинно прийняв всіх учасників клуб за місцем проживання «Ентузіаст» (вул. Ентузіастів, 11), яким керує педагог-організатор Валентина Рощіпкіна.

Метою гри було формування інтелектуальних здібностей молоді, поглиблення їх знань з географії, які необхідні кожній людині, адже вони сприяють розвитку гнучкості мислення, розширюють кругозір тощо.

У грі взяли участь представники 12 клубів за місцем проживання естетичного напрямку роботи. З них були сформовані чотири команди: команда «Смайл» – збірна клубів «Ентузіаст», «Еврика», «Орлятко»; команда «Дружба» – збірна клубів «Юність», «Компас», «Червоні вітрила»; команда «Райдуга» – збірна клубів «Райдуга», «Ровесник»; команда «Гресвіаль» – збірна клубів «Гренада», «Світоч», «Альтернатива».

Відкрили гру вихованці минулих років клубу за місцем проживання «Дружба» Роман та Юлія Остапенки. На початку гри команди представили свої назви, капітанів та гасла. Гра проводилась у три етапи. Першими розпочали «Смайл» і «Гресвіаль». Здавалися вісім запитань. Під час перщого етапу уперед вийшла команда «Смайл» з рахунком 4:3.

На другому етапі гри змагалися команди «Дружба» і «Райдуга», які також давали відповідь на вісім запитань. Переможцем другого туру стала «Дружба» з рахунком 4:3.

Третій тур гри був вирішальний, в якому змагалися команди-переможці першого і другого туру – «Смайл» і «Дружба». І «Смайл», яка дала правильно відповіді на п’ять запитань, перемогла. Всі учасники отримали грамоти й подарунки.

За інформацією цетрупо роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку