Головна  →  Новини  →  27 липня 2018

Петро Васильович привітав Серженко Марію зі 100-річчям

Петро Васильович привітав Серженко Марію зі 100-річчям

27 липня 2018 року виповнилося 100 років з дня народження ветерана Другої світової війни, III-го партизанського загону Києва – Серженко Марії Андріївні. З цією знаменною датою ювіляра привітав голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Петро Васильович, вітаючи ювіляра, вручив їй Подяку Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю та з нагоди 100-річчя від дня народження.

«Шановна Маріє Андріївно! Сердечно вітаю вас зі 100-річним ювілеєм! Доля вела вас непростими стежками. Складаю шану мудрості і силі духу, з якими ви пережили всі випробування. Прийміть слова великої вдячності. Низький вам уклін. Зичу міцного здоров'я та Божого благословення. Бажаю зустріти ювілей у доброму настрої поруч із дорогими і близькими вам людьми» - побажав Петро Онофрійчук.

Довідково.

Серженко Марія Андріївна – ветеран Другої світової війни (III-й партизанський загін), обороняла Київ від німецько-фашистських загарбників, брала участь в обороні Києва. В 1943 році воювала під Сталінградом. Нагороджена орденами «За мужність», «Жукова» та ін.

Після війни працювала в місті Горлівка на шахті спеціалістом з техніки безпеки, потім сім’я переїхала до Києва, стала працювати на 1-му авторемонтному заводі.

Інформацію підготовлено відділом  з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку