Головна  →  Новини  →  1 серпня 2018

Робоча нарада щодо каналізування масиву «Русанівські сади»

Робоча нарада щодо каналізування масиву «Русанівські сади»

31 липня за ініціативи голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука відбулася робоча нарада щодо каналізування масиву «Русанівські сади». До наради долучилися депутат Київської міської ради Олена Овраменко, представники відділів та управлінь Дніпровської райдержадміністрації,  ПрАТ АК «Київводоканал», інженери-проектанти та мешканці масиву Русанівські сади.

Під час наради відбулося обговорення прокладання мережі каналізування в житловому масиві "Русанівські сади", що в Дніпровському районі столиці.

Для учасників зустрічі відбулася презентація системи вакуумної каналізації – системи для збору та транспортування побутових та промислових стічних вод за допомогою від’ємного тиску повітря (вакууму).

Перевагами даної системи є використання трубопроводів малого діаметру, відсутність необхідності будівництва оглядових колодязів, легке обминання перешкод та комунікацій, менший обсяг робіт при високих поверхневих водах, відсутність ексфільтрації та інфільтрації завдяки абсолютній герметизації системи та ін.

Учасники наради обговорили основні принцип функціонування вакуумної системи каналізування, методи прокладання трубопроводів при проходженні природніх та штучних перешкод. Крім того, піднімалося питання щодо проблем, які можуть виникати під час її експлуатації та методику їх усунення.

За результатами обговорення було вирішено провести виїзну зустріч безпосередньо на території Русанівських садів.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку