Головна  →  Новини  →  3 серпня 2018

Народний художній колектив "Нью-Анс" виборов Гран-Прі на Всеукраїнському конкурсі "Усі ми діти твої, Україно!"

Народний художній колектив "Нью-Анс" виборов Гран-Прі на Всеукраїнському конкурсі "Усі ми діти твої, Україно!"

Вихованці Народного художнього колективу дитячого хореографічного ансамблю «Нью-Анс» середньої загальноосвітньої школи №182 Дніпровського району столиці взяли участь у конкурсі-фестивалі «Всі ми діти твої Україно». Конкурс відбувся на базі державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса, де вихованці району вибороли Гран-Прі у номінації «Хореографія».

Понад 30 художніх колективів разом із харизматичними сольними виконавцями, а серед них і наш Дніпровський  народний художній колектив дитячий хореографічний ансамбль «Нью-Анс», формували  фестивальне суцвіття. Кожен з них боровся за диплом переможця і звання найкращого, та головне – абсолютно кожен причетний до народження неперевершеного свята краси і таланту, об'єднаного щирим патріотичним гаслом "Усі ми діти твої, Україно!".

Фестиваль дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!» є спільним проектом Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міжнародної громадської організації «Міжнародна освітньо-культурна Асоціація» та державного підприємства Український дитячий центр "Молода гвардія". На церемонії відкриття  слова вітання з листів Міністра освіти і науки Лілії Гриневич, Міністра культури – Євгена Нищука, Міністра соціальної політики Андрія Реви передали професор Наталія Віннікова, Лауреат Шевченківської премії, народна артистка України, солістка Національної опери України Анжеліка Швачка та генеральний директор ДП "УДЦ "Молода гвардія" Едуард Лебединський.

Виконавчий директор Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості «Усі ми діти твої, Україно!», голова правління Міжнародної освітньо-культурної Асоціації Любов Горват висловила глибоку подяку і захоплення батькам і керівникам хлопців і дівчат-учасників фестивалю, завдяки праці і любові яких їхні таланти мають змогу розпускатися і яскраво буяти на фестивальній сцені.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку