Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

У Дніпровському районі відкриють багатопрофільний культурний центр

У Дніпровському районі відкриють багатопрофільний культурний центр

У Дніпровському районі Києва реконструюють нежитлову будівлю на вул. Миропільській, 19 під багатопрофільний культурний центр. Про це йде мова у відповідному розпорядженні КМДА.

Відтак, мета створення такого центру – здійснення культурно-просвітницької діяльності шляхом підготовки та проведення мистецьких заходів, що пропагують кращі надбання української та світової культури.

Роботи, згідно з розпорядженням, заплановано здійснити у 2018-2020 роках.

Замовником визначено Дніпровську районну в місті Києві державну адміністрацію, яка має отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації для виконання реконструкції.

Розробити проектну документацію, провести її експертизу та затвердити РДА доручено до кінця поточного року.

Окрім того, при укладанні договору підряду на реконструкцію об’єкту мають бути передбачені гарантії від підрядної організації щодо якості виконання робіт і встановлено гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

У багатопрофільному культурному центрі планується розмістити комунальний театрально-видовищний заклад культури «Театр української традиції «Дзеркало».

Також планується, що у культурному центрі буде організовано роботу гуртків для дітей та дорослих із різних мистецьких напрямів: хореографія, вокальне, театральне, образотворче мистецтва тощо. Також для проведення спільних заходів у приміщеннях залучатимуть інші концертні організації.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку