Головна  →  Новини  →  23 серпня 2018

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Шановні дніпровчани!

Сердечно вітаю Вас із найціннішими та найважливішими святами української державності - Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Наша країна святкує вже 27-му річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українського народу - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Українці віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році вибороли її. 

Роки незалежності стали для всіх випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність та патріотизм. У нинішній складний час поняття Незалежності та Єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Бути українцем - почесно. Дух патріотизму об’єднує людей різних національностей.

Символічно, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ. 

В ці святкові дні від щирого серця зичу всім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах та починаннях. Бажаю, щоб Ваша важлива праця кожного на благо Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала лише радість та задоволення.

Зі святом Вас!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку