Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Вітаємо з державною нагородою голову правління ПАТ «Укрпластик» Ірину Мірошник

Опубліковано 07 вересня 2018 року о 10:33
фото

Шановна Ірино Миколаївно!

Згідно з Указом Президента України від 23 серпня 2018 року № 241/2018 з нагоди Дня незалежності України Вас нагороджено високою державною нагородою - орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Щиросердно вітаю Вас з належною оцінкою Вашого особистого внеску у соціально-економічний, науково-технічний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та високий професіоналізм.

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація високо цінує вклад ПАТ «Укрпластик» в інноваційний розвиток промислового комплексу столиці.           

Нехай ця нагорода додасть Вам наснаги, віри і життєвих сил, нехай труднощі будуть переможені, а успіх окриляє!

Міцного Вам здоров’я, сімейного щастя, нових здобутків на благо Дніпровського району, київської громади та всієї України!

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

  

Довідково:

ПАТ «УКРПЛАСТИК» розташоване у Дніпровському районі м. Києва та є найбільшим у Східній Європі виробником гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей.

Підприємство засноване у 1927 році (колишній Київський хімічний комбінат). «УКРПЛАСТИК» є базовим підприємством холдингу IMMER Group.

На підприємстві працює понад 1400 працівників, чимало сімейних трудових династій.

Понад більш ніж 20 років компанія реалізує концепцію сталого розвитку, яка поєднує соціальну відповідальність та екологічність ведення бізнесу. «УКРПЛАСТИК» регулярно підтверджує відповідність виробництва і продукції вимогам міжнародних стандартів ISO 14001: 2004 (довкілля), ISO 22000: 2005 (безпека) і ISO 9001: 2008 (якість), BRC / IOP «Grade А », FDA.

У виробництві використовуються виключно сертифіковані матеріали і сировинні компоненти. Згідно критеріїв UBP (Umwelt belastungpunkt), які використовують в країнах ЄС, продукція «УКРПЛАСТИК» належить до «зеленої», екологічно безпечної упаковки.

Підприємство не зупиняється на досягнутому: вдосконалюється виробничий процес, впроваджуються ресурсозберігаючі технології. Інноваційні рішення мінімізують техногенне навантаження на довкілля та заощаджують природні ресурси. На підприємстві впроваджено рециклинг відходів, введено в дію обладнання для виробництва новітніх пакувальних матеріалів, які мають найвищий рівень екологічної безпеки.

Входить до ТОП-15 європейських компаній даного профілю. Географія поставок «УКРПЛАСТИК» охоплює 35 країн, а серед клієнтів є як малі та середні підприємства, так і великі транснаціональні корпорації.

За підсумками щорічного загальноукраїнського проекту «Екологія, довкілля та природокористування в Україні» у 2017 році «УКРПЛАСТИК» визнали найкращою компанією за рівнем впровадження екологічно безпечних, енергоефективних і ресурсозберігаючих технологій. 

Здобутки «УКРПЛАСТИКА» пов’язані з його амбітним керівником, заслуженим працівником промисловості України, заступником голови Федерації роботодавців Києва Іриною Мірошник.

Громадська діяльність в її житті також займає важливе місце. Підприємець очолює Благодійний Фонд імені Олександра Галкіна та Українську асоціацію гнучкого пакування, в рамках яких просуває і реалізовує численні соціальні та громадські ініціативи.

За інформацією вiддiлу з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux