КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2018

День фізичної культури і спорту в Дніпровському районі

День фізичної культури і спорту в Дніпровському районі

У рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту у Дніпровському районі відбулась низка спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів. Традиційно організаторами заходів виступили Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський», президент Анатолій Павленко.

7 вересня, в рамках олімпійського тижня, на стадіоні навчально-виховного комплексу №141 «ОРТ» (бульвар І. Шамо, 5) відбувся футбольний турнір серед команд юнаків, які представляли ДЮСШ №10, ДЮСШ №21, ДЮСШ «Юніор-спорт» та спортивний клуб «Бригантина». Змагання відбулися за підтримки депутатів Київради Олеся Маляревича, Олени Овраменко, Віталія Рослякова та Андрія Страннікова. Всі учасники змагань отримали заохочувальні призи від організаторів і спонсорів турніру, а головний приз вибороли юні футболісти спортивного клубу «Бригантина».

В суботу в спортивному залі за адресою вул. Попудренка, 34 відбувся відкритий чемпіонат Дніпровського району з комбат самозахист ІСО серед юнаків та молоді. Цей вид спорту передбачає поєдинки на ринзі двох бійців, що демонструють техніко-тактичні дії у повному контакті з використанням ударної техніки, роботи в партері, больових та удушаючих прийомів. У змаганнях взяли участь спортсмени з Києва та Київської області. Вікові категорії – від семи років до дорослих.

Також, цього дня в парку культури й відпочинку «Перемога» на новозбудованих в цьому році спортивних майданчиках відбулись показові виступи вихованців районних підліткових спортивних клубів за місцем проживання та дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Навіть дощ не став на заваді юним спортсменам показати свої спортивні вправність та вміння.

В неділю, в  парку культури й відпочинку «Перемога» відбувся традиційний фестиваль спорту та здорового способу життя. Із Днем фізичної культури і спорту дніпровчан привітали депутати Київради: Ярослав Горбунов та заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня. До уваги присутніх було запропоновано показові виступи спортсменів – справжній яскравий феєрверк сили, краси, вміння, спортивних досягнень. Своє вміння та навички продемонстрували вихованці районних дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.