Головна  →  Новини  →  11 вересня 2018

Очільник району перевірив готовність техніки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» до зими

Очільник району перевірив готовність техніки КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» до зими

Сьогодні, 11 вересня, в Комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» відбувся огляд техніки, яка використовується робітниками підприємства та буде задіяна в осінньо-зимовий період 2018-2019 років.

Під час огляду техніки були присутні очільник Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, інженери та майстри комунального підприємства.

На оглядовому майданчику було представлено 16 одиниць техніки, зокрема: 7 тракторів, 5 автомобілів аварійно-ремонтної служби, 1 автовишка, 2 самоскиди та 1 екскаватор навантажувач.

Розповідаючи про 4 закуплені у цьому році  трактори, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк зауважив, ці автомобілі оснащені навісним обладнанням та є багатофункціональними.

Крім того на балансі у підприємства перебувають автомобілі аварійно-ремонтної служби, котрі мають окрім повного необхідного  оснащення (помпи, насоси, електро-інструмент) ще й електрогенератор, завдяки чому можуть працювати в автономному режимі, ефективно здійснюючи аварійно-ремонтні роботи.

Під час огляду також було перевірено складське приміщення підприємства, наявність повністю укомплектованих аптечок (медикаментів), масла, пального, мазути, комплектуючих до тракторів (запасних частин, фрези, щітки, навісне обладнання, відвали), шини, нові двигуни та косарки.

Очільник району РДА Петро Онофрійчук відзначив, що Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» готове до зими: вчасно підготовлена необхідна техніка та комплектуючі, працівники забезпеченні зимовим одягом та інструментом. Тому маємо надію на безперебійну, оперативну та ефективну роботу комунальників цієї зими.    

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку