Головна  →  Анонси подій  →  16 вересня 2018

16 вересня у Парку «Перемога» святкуватимуть Всенародний День батька

16 вересня у Парку «Перемога» святкуватимуть Всенародний День батька

16 вересня з 11.00 до 18.00 у Парку культури та відпочинку «Перемога» святкуватимуть Всенародний День батька. Соціокультурний захід організовується Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Громадською організацією «Міжнародний Центр Батьківства» у співпраці з просімейними громадськими організаціями.

Вже не в перше локацією для проведення загальноміського святкування Всенародного Дня батька обрано Парк культури та відпочинку «Перемога» у Дніпровському районі. У заході також братимуть участь всі райони міста Києва. В рамках проведення заходу передбачаються різноманітні спортивні активності для всієї родини, майстер-класи для дітей та нагородження татусів Подяками Київського міського голови.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у цьому чудовому сімейному святі!

Довідково.

День батька – це щорічне свято на честь усіх татусів, яке відзначають у 52 країнах світу. В Україні Всенародний день батька відзначатиметься вже одинадцятий рік поспіль. 2007 року «Міжнародний центр батьківства» заснував громадську ініціативу щодо святкування в Україні Дня Батька, об’єднавши понад 70-ти громадських і релігійних організацій у всій країні. Починаючи з 2009 року, третя неділя вересня набула на громадському рівні статусу Всенародного дня батька та щорічно відзначається в Києві та обласних містах України.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку