Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

Підготовка до опалювального сезону 2018-2019 років триває

Підготовка до опалювального сезону 2018-2019 років триває

13 вересня відбулося засідання оперативного штабу з підготовки житлового господарства Дніпровського району та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2018-2019 років. Нарада пройшла під керівництвом першого заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Віктора Сушінця.

У засіданні штабу взяли участь Надія Косар – начальник Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА, Олександр Романець – начальник відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, Альона Слободяник – начальник відділу моніторингу звернень, Сергій Прогонюк – директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», керівники житлово-експлуатаційних дільниць № 401-412, представники теплопостачальних організацій (РТМ «Дарниця», «Позняки» і «Троєщина» комунального підприємства «Київтеплоенерго» та ТОВ «Євро-Реконструкція»), комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, а також уповноважені особи, відповідальні за підготовку до опалювального сезону шкіл, дитячих садочків, лікарень, поліклінік, бібліотек тощо.

На зустрічі йшлося, передовсім, про ступінь готовності житлово-комунального господарства та об’єктів соціально-культурного призначення району до зимування, хід отримання житлово-експлуатаційними дільницями та закладами актів готовності за формою Е-8 до опалювального сезону 2018-2019 років.

Акцент у розмові робився на пошуку шляхів та механізмів розв’язання задач проблемного характеру, які виникають при підготовці об’єктів з огляду, зокрема, і на процеси, пов’язані з поверненням до сфери управління комунальних служб інженерних мереж міста.

Окрему увагу присутніх представників теплопостачальних організацій було зосереджено на невідкладності відновлення ними інфраструктури району у місцях проведення аварійних розриттів.

Принагідно керівникам ЖЕД надано раціональні рекомендації щодо оптимізації їхньої роботи зі зверненнями громадян, які надходять на розгляд через КБУ «Контактний центр міста Києва1551».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку