Головна  →  Новини  →  17 вересня 2018

Цієї неділі в парку «Перемога» відбувся загальноміський захід з нагоди Всенародного Дня батька

Цієї неділі в парку «Перемога» відбувся загальноміський захід з нагоди Всенародного Дня батька

16 вересня в Парку культури та відпочинку “Перемога” відбувся загальноміський соціокультурний захід з нагоди святкування Всенародного Дня батька.

Організували це родинне свято Служба у справах дітей та сім’ї спільно з Громадською організацією «Міжнародний Центр Батьківства», Патрульною поліцією м. Києва та партнерськими організаціями.

Під час фестивалю Подякою Київського міського голови було відзначено 10 татусів, які беруть активну участь у суспільному житті, зуміли в складній економічній ситуації забезпечити життєдіяльність сім’ї, зберегти теплоту родинних стосунків та досягти успіхів у вихованні дітей. Серед них і мешканець Дніпровського району - батько трьох синів, моряк далекого плавання, учасник АТО -  Карабіненко Олександр Володимирович.

Привітали нагороджених заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня та начальник Київської міської служби у справах дітей та сім’ї Валерій Танцюра.

На території парку «Перемога» працювали різноманітні локації, де діти разом зі своїми батьками могли спробувати свої сили та отримати призи. Це:

• конкурс «Супертато» - перетягування позашляховика;

• «Таткова майстерня» - авторські вироби з деревини від татусів із дітьми;

• кафе «Тет-а-тет з татом» із спеціальним «меню», яке дало змогу краще порозумітися батькові з дітьми;

• майстерня із заплітання коси, де кожен батько підвищив фах заплітання волосся своїм донькам;

• флешмоб «Танці з татами» - впродовж концертної програми відбулося декілька танцювальних флешмобів для батьків з дітьми;

• гігантська фотозона, де всі бажаючі моли змогу зробити яскраві світлини на згадку про День батька.

З концертною програмою на сцені виступали дитячі творчі колективи, які присвятили свої чудові номери улюбленим татусям. Також учасникам свята надавались безкоштовні консультації психолога, юриста, соціального педагога з питань сім’ї та виховання дітей.

Довідково.

День Батька - це щорічне свято на честь усіх татусів, яке відзначають у 52 країнах світу. В Україні Всенародний День батька відзначається вже 10-ий рік поспіль. 2007 року «Міжнародний центр батьківства» заснував громадську ініціативу щодо святкування в Україні Дня батька, об’єднавши навколо свята більше 70-ти громадських та релігійних організацій. З 2009 року третя неділя вересня набула на громадському рівні статусу Всенародного Дня батька та щорічно відзначалася у Києві та містах України.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку