Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2018

Автодорожники району відновлюють асфальтобетонне покриття по вул. Алматинській та після аварійних розриттів

Автодорожники району відновлюють асфальтобетонне покриття по вул. Алматинській та після аварійних розриттів

Впродовж остінніх трьох місяців бригади Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконують роботи з ремонту асфальтобетонного покриття тротуарів по вул. Алматинській. Протягом цього часу було заасфальтовано майже 4300 м2 покриття тротуару на ділянці від буд. №35 до буд. №89, та на ділянці від буд №64 до буд. №70 по вул. Алматинській. Вказані роботи проводяться в рамках виконання робіт з капітального ремонту вул. Алматинської.

Також впродовж останніх двох тижнів автодорожниками району проводяться роботи  з відновлення покриття після ремонту інженерних мереж ПрАТ АК "Київводоканал" та Комунального підприємства "Київтеплоенерго" (аварійних розриттів) на території Дніпровського району. Цього тижня такі роботи завершено по вул. Будівельників та на бульв. Верховної Ради. Загалом відновлено покриття на 8 об'єктах загальною площею орієнтовно 544 м2.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»
Перейти до спискуВерсiя для друку