Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

Методичний марафон для вчителів англійської мови закладів освіти Дніпровського району триває

Методичний марафон для вчителів англійської мови закладів освіти Дніпровського району триває

04 жовтня на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №125 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Плеханова, 2), відбувся воркшоп для вчителів, які викладають англійську мову  у 1-х класах. Організатором заходу був РНМЦ та його представник, методист з навчальних предметів іноземних мов Людмила Богдан.
Більше 50 вчителів закладів освіти Дніпровського району зібралися на тренінг, щоб отримати новий корисний досвід щодо навчання англійської мови на засадах "Нової української школи"  та нового Державного стандарту початкової освіти. Тренінг проводила методист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education Людмила Сидорчук.
Воркшоп був присвячений проблематиці планування уроку англійської мови у 1-му класі і мав назву “1st Year Lesson Planning”. Учасники заходу ознайомились з  навчальними можливостями НМК “Fly High Ukraine 1” та перевагами його використання у початковій школі. В інтерактивному режимі була продемонстрована практична реалізація етапів уроку від очікуваних результатів до відпрацювання презентованого матеріалу в контексті.
Учасники тренінгу дійшли висновку, що запропонований НМК, який вже завоював популярність в Україні, може значно полегшити роботу вчителів, мотивувати учнів і повною мірою реалізувати компетентнісний підхід до навчання англійської мови у першому класі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного Управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку