Головна  →  Новини  →  5 жовтня 2018

На Співочому полі відкрили щорічний Фестиваль хризантем

На Співочому полі відкрили щорічний Фестиваль хризантем

Сьогодні, 5 жовтня, на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» відкрилася щорічна осіння виставка квітів - традиційний Фестиваль хризантем. У цьому році вона присвячена музиці, нотам і музичним жанрам. Біля кожної квіткової композиції стоять колонки, з яких лунає музика. Це посилює враження гостей Співочого поля від побаченого.

Композиція від Дніпровського району «Джазова експресія» - неймовірне поєднання барвистості квітів хризантеми в джазовому стилі, котрий виник на межі XIX-XX століття в США. В перекладі слово «jazz» означає полювання, хвилювання. Так само й з квітами - осінній вітерець хвилює кожну квітку створюючи свій жанр мелодії природи. Кожна квітка хризантеми, як і нота мелодії – стильна, красива, хвилююча та неймовірна. Насолодіться мелодією осені в прямому та переносному сенсі.

На території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» організовані чисельні зони відпочинку для дорослих та дітей, а також зони сімейного дозвілля. На відвідувачів чекають святкова програма вихідного дня, кінотеатр просто неба, ярмарок квітів та розсади, алея хендмейду та сувенірів, тематичні фотозони та арт-інсталяції.

Виставка триватиме до 28 жовтня.

Години роботи: з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33.

Вхід: 50 гривень - дорослий, дитячий - 25 гривень.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовни.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку