Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2018

Ще два проекти Громадського бюджету реалізовано в районі

Ще два проекти Громадського бюджету реалізовано в районі

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти-переможці "Громадського бюджету 2", а саме:  №480 «Реконструкція стадіонів шкіл №11 та №66» та №67 «Новій школі - Нова майстерня».

В рамках реалізації проекту №480 було проведено капітальну реконструкцію стадіонів спортивних полів в середній загальноосвітній школі №11 (вул. Алматинська, 113) та середній загальноосвітній школі №66 (вул. Каунська, 2). Для створення комфортних умов на стадіоні для зайняття спортом учнями шкіл та мешканців мікрорайону було влаштовано нове штучне покриття спортивних полів, а також встановлене відповідне спортивне обладнання. Крім того встановили нову огорожу з сітки ПВХ, що має висоту 3 м.

Реалізація проекту №67 передбачала ремонт та обладнання слюсарної майстерні для проведення уроків трудового навчання в середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №258 (вул. Шалетт, 1-а). Так, проведено ремонт в приміщені майстерні, замінено систему освітлення на нову енергозберігаючу,  закуплено столи, парти, верстати та випалювачі по дереву, а також робочі інструменти (молотки, рубанки, ножівки, лобзики тощо).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Фінансового управління Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку