Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2013

Згадка про війну – лише в минулому

Згадка про війну – лише в минулому

Із нагоди 69-ї річниці визволення України та 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників маленькі дніпровчани – пацієнти відділень соціально-медичної реабілітації, хворих на ДЦП, та ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів Територіального центру Дніпровського району відвідали з екскурсією Національний комплекс «Музей Великої Вітчизняної війни».

Чудова сонячна погода дозволила дітям та їх батькам не тільки уважно розглянути експонати музею, але й помилуватися чудовими краєвидами лівого берега Києва, що відкриваються з пагорбів Печерська.

Але головна увага дітей була спрямована на експозицію під відкритим небом. Вони, затамувавши подих, ходили серед, тепер вже безпечних, гармат, танків, катюш тощо. Коли вони торкалися цих експонатів, то часто на їх обличчях виникало здивування. Напевно, уявляли себе на місці фронтовиків – танкістами, артиллеристами…

Діти та їх батьки казали про те, що були вражені побаченим та сподіваються, що грізні машини будуть тепер тільки музейними експонатами.

За інформацією Тамари Гулько.

Перейти до спискуВерсiя для друку