Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2018

У Дніпровському районі відбулось масштабне свято - «Сімейний день надзвичайних ситуацій»

У Дніпровському районі відбулось масштабне свято - «Сімейний день надзвичайних ситуацій»

6 жовтня на території мальовничого Парку культури та відпочинку «Перемога», що у Дніпровському районі, відбувся «Сімейний день надзвичайних ситуацій». Організовували захід Державна служба України з надзвичайних ситуацій спільно з Німецькою федеральною компанією GIZ. Участь у родинному святі взяли Дніпровська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві спільно з Київською міською організацією  Товариства Червоного Хреста.

Традиційно, на гостей свята чекало безліч сюрпризів та незабутніх емоцій. А головне - багато корисної та необхідної інформації від професіональних рятувальників. Програма свята була дуже насичена: показові виступи кінологів, піротехніків та фахівців медицини катастроф, виставка пожежно-рятувальної техніки і обладнання, святковий концерт.

Співробітники Товариства Дніпровська районна організація Товариства Червоного Хреста України проводили майтер-класи по наданню першої домедичної допомоги, популяризували роботу Товариства Червоного Хреста України.

Загалом, більше 20 різних локацій із майстер-класами зустрічали цієї суботи відвідувачів фестивалю. Маленькі гості свята отримали паспорт Майбутнього рятувальника та тематичні подарунки. А для того, щоб зберегти у пам'яті приємні моменти свята, для гостей заходу рятувальники облаштували одразу три фотозони.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Дніпровської районної організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві та Головного управління ДСНС України у місті Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку