Головна  →  Новини  →  9 жовтня 2018

У Дніпровському районі відзначать День захисника України

У Дніпровському районі відзначать День захисника України

У Дніпровському районі відбудуться заходи до Дня захисника України, які покликані вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України. Напередодні свята триватимуть зустрічі з військовослужбовцями, учасниками АТО та ветеранами війни, відбудуться літературні, інформаційно-просвітницькі, спортивні заходи тощо.

11 жовтня о 15.00 - в актовій залі ДШМ № 6 ім. Г.Л. Жуковського (б-р Верховної Ради, 15) будуть організовані урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України;

12 жовтня о 12.00 - Панахида за загиблими у зоні проведення АТО та з нагоди відзначення Дня захисника України на Алеї Слави(Лісове кладовище);

13 жовтня о 10.00 - в спортивній залі СШ № 31 (вул. Березнева, 5) відбудеться Чемпіонат Дніпровського району серед дітей з кіокушинкай карате пам’яті розвідника 72-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Костакова.

Довідково:

День захисника України відзначають 14 жовтня відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року №806/2014 «Про День захисника України» та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку