КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

Шляховики району проводять відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів

Шляховики району проводять відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів

В Дніпровському районі продовжується робота з капітального та поточного ремонту асфальтового покриття в міжквартальних проїздах.

Наразі завершено роботи з відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів тепломереж Комунального підприємства "Київтеплоенерго" за адресами: вул. Плеханова, 4б та вул. Будівельників, 30.

Продовжуються роботи з капітального ремонту міжквартальних проїздів за адресами: вул. П. Запорожця, 14В та просп. Миру, 9, 9А, 9Б.

Також, впродовж минулого тижня, бригадами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконувались роботи з відновлення покриття по вул. Микитенка після прокладання інженерних мереж на ділянці від вул. Курнатовського до вул. Г. Карбишева. Загальна площа відновленого асфальтового покриття проїзної частини становить близько 3 500 кв м.

Роботи виконуються в рамках виконання Програми соціально-економічного розвитку міста Києва на 2018 рік в Дніпровському районі.

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.