Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

12 жовтня відбулося вшанування пам’яті Героїв АТО

12 жовтня відбулося вшанування пам’яті Героїв АТО

Сьогодні на території Лісового кладовища, з нагоди відзначення Дня захисника України відбулася панахида та покладання квітів загиблим воїнам АТО. В заході взяли участь голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, перший заступник голови Віктор Сушінець, керівництво Дніпровської РДА, депутати Київради, представники громадської організації "Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва" та учасники бойових дій. Вшанування світлої пам’яті Героїв України полеглих під час захисту кордонів на сході України проходило спільно з керівництвом Деснянської райдержадміністрації.

«Ми повинні пам’ятати і передавати пам’ять нашим дітям про людей, які боролись за долю народу, за честь, за майбутнє для нас із вами. Шанувати  тих, хто ціною життя виборював, і сьогодні, на превеликий жаль, зі зброєю у руках і важкими втратами виборює цілісність нашої країни. Завдання нашого покоління – згуртовано вигнати окупанта із нашої землі і утвердити самостійну соборну Українську державу. Разом ми обов'язково переможемо», – наголосив Петро Васильович.

Капелани Збройних Сил України відправили поминальне богослужіння за військовиками, які полягли під час проведення антитерористичної операції на сході країни. Наприкінці заходу, всі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув на Сході країни.

Додатково.

Силами Дніпровської райдержадміністрації та підтримки меценатів на території Лісового кладовища було створено Алею героям-захисникам України.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку