Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2018

Дніпровчани вибороли "золото" у змаганнях з кіокушинкай приурочених до Дня захисника України

Дніпровчани вибороли "золото" у змаганнях з кіокушинкай приурочених до Дня захисника України

У спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 31 Дніпровського району з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу (вул. Березнева, 5) відбувся Відкритий чемпіонат Дніпровського району столиці з кіокушинкай карате серед дітей. Змагання організували з нагоди Дня захисника України та вшанування пам’яті героя-розвідника 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, випускника СШ № 31 Сергія Костакова (позивний «Маестро»), який загинув на сході України. Організували захід районний відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та спортивний клуб «Доджо».

Перед початком поєдинків юних спортсменів привітали: головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, учасник бойових дій на сході України Богдан Триліс та бойовий товариш «Маестро» Євген Карась.

Двобої проходили у чесній безкомпромісній боротьбі. Всього в змаганнях взяли участь близько 90 спортсменів із 17 спортивних клубів. Вони представляли Дніпровський та інші райони столиці, а також Київську та Львівську області. Серед дніпровчан золоті медалі здобули: Леонід Тихоненко, Катерина Алексєєва, Тимур Уренко, Микита Радишевський, Назар Штанько.

У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда спортивного клубу «Доджо» (Дніпровський район, тренер Олег Добко). Окремо слід відзначити фахову роботу суддівської бригади.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку