Головна  →  Новини  →  1 листопада 2018

Очільник району завітав до ветеранів та учасників АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

Очільник району завітав до ветеранів та учасників АТО, які знаходяться на лікуванні в реабілітаційному центрі

Сьогодні, 1 листопада, з нагоди відзначення 74-ї річниці з Дня визволення України та 75-ї річниці від Дня визволення Києва від фашистських загарбників у відділені нейрореабілітаційного центру для учасників АТО Київської міської клінічної лікарні №11 Дніпровського району міста Києва відбувся святковий захід. Привітати ветеранів Другої світової війни, а також воїнів-атошників завітали голова Дніпровського району Петро Онофрійчук, заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня та керівники відділів та управлінь Дніпровської райдержадміністрації. До них приєднались представники депутата Київської міської ради Павла Тесленка, члени районної організації інвалідів війни Збройних сил та учасників бойових дій Дніпровського району, а також районної організації ветеранів України.

Подякувати героям завітали вихованці Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району столиці: народний художній колектив ансамблю танцю «Сувенір», народний художній колектив театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті»,  фольклорний ансамбль «Ягілочка» з керівниками Світланою Шевченко і Михайлом Вишневським.

«Шановні наші дніпровчани! Приміть наші щирі привітання з нагоди 75-ї річниці від Дня визволення Києва та 74-ї річниці з Дня визволення України від німецько-фашистських загарбників. Все далі в історію відходять події найважчої та найкровопролитнішої війни в історії людства. Минатимуть, десятиліття та навіть століття, приходитимуть нові покоління, проте ніколи зі сторінок історії не зітреться безсмертний подвиг солдатів, героїзм і мужність воїнів-визволителів нашого народу, що у неймовірно важких умовах, у полум’ї битв боронили нашу з вами рідну землю. Війна завдала чимало горя, болю та непоправних втрат, адже загинули сини та дочки України. Ми завжди пам’ятатимемо героїзм та стійкість наших захисників, запеклі бої і світлий день Перемоги. І хоч на Сході нашої країни знову проходять військові дії, знову ллється кров патріотів України, я знаю, що разом ми переможемо ворога», - звернувся до присутніх Петро Онофійчук.

Очільника району було відзначено Грамотою за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток Дніпровського району, сприяння у відкритті Центру нейрореабілітації учасників АТО та будівництві нового лікувального корпусу Київської міської клінічної лікарні №11.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку