Головна  →  Новини  →  5 листопада 2018

У Дніпровському районі відбулась відкрита першість з волейболу серед хлопців та дівчат

У Дніпровському районі відбулась відкрита першість з волейболу серед хлопців та дівчат

03 листопада в спортивній залі навчально-виховного комплексу №30 «ЕкоНад» (вул. Березняківська, 30-Б) проходила відкрита першість дитячо-юнацької спортивної школи №10 з волейболу серед хлопців та дівчат.

Організаторами змагань виступили районний відділ у справах сім’ї, молоді та спорту, а також дитячо-юнацька спортивна школа №10. Головний суддя змагань – тренер-викладач відділення волейболу ДЮСШ №10 Віктор Шпаченко.

У змаганнях взяли участь три юнацькі команди: команда дніпровчан ДЮСШ № 10, команда ДЮСШ з м. Чернігів та команда ДЮСШ з м. Бучі, а також команда дівчат, юних волейболісток ДЮСШ №10.

Матчі проходили у напруженій безкомпромісній боротьбі, де навіть дівчата не хотіли поступатися хлопцям. Юні спортсмени показали високий рівень майстерності як для свого віку.

В спортивному протистоянні перемогу виборола команда з міста Бучі, друге місце – у дніпровчанок з ДЮСШ №10, бронза - у хлопців-дніпровчан.

За рішення суддівської колегії найкращими гравцями Першості було визначено: Микиту Чернишова (ДЮСШ м. Бучі), Сніжану Макаревич (ДЮСШ №10), Анастасію Горбаченко (ДЮСШ №10).

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку