Головна  →  Анонси подій  →  14 листопада 2018

До уваги представників малого та середнього бізнесу

До уваги представників малого та середнього бізнесу

14 листопада в місті Києві, в межах глобального підприємницького тижня – Global Entrepreneurship Week 2018 буде проходити великий фестиваль для представників малого та середнього бізнесу – Get Business Festival.

Захід відбудеться 14.11.2018 (середа) з 09:45 до 18:00 год в НСК «Олімпійський»(м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55).

Get Business Festival 2018  пройде за підтримки генерального спонсора – «Альфа-Банк Україна», генерального  партнера – «OLX Україна», партнера з освіти – «Startup Ukraine», а також компанії «VodafoneУкраїна».

Організатори фестивалю працюють в колаборації з Export Promotion Office», «ProZorro», Торгово - промисловою палатою України, Центром зайнятості вільних людей, «Atlas Weekend» та інші.

Програма Фестивалю складається з 8 паралельних потоків:

  1. Точки зростання
  2. Маркетинг + PR
  3. 3. Продажі
  4. HP + особиста ефективність
  5. Фінанси + воркшопи
  6. П2П (підприємець – підприємцю)
  7. Експорт
  8. Перезавантаження + менторство

В рамках заходу 83 спікери  крім лекцій щодо теоретичної частини з маркетингу, продажу, фінансів, PR та HR розкажуть про сталий розвиток, підприємцях – учасниках АТО, жінках у підприємництві, особистій ефективності та інше.

В форматі потоку «П2П» своїм досвідом поділяться не гуру, коучі та консультанти, а власники, які пройшли шлях від бізнесу до бренду.

Учасникам Фестивалю надається можливість подати заявку на менторську сесію та отримати безкоштовну  особисту консультацію від експерта.

З програмою Фестивалю можна ознайомитись за посиланням http://get.delo.ua/program.

Додаткову інформацію про захід можна отримати у контактної особи – продюсера Get Business Festival Олександри Цилії: тел.: +38(067) 407 56 39;   e-mail: [email protected].

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Перейти до спискуВерсiя для друку