Головна  →  Оголошення  →  20 листопада 2018

Результати конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців

Результати конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців

Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 19 листопада 2018 року проведено конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами проведеного конкурсу визначено переможців:

- Змієвський Олександр Леонідович, який претендував на посаду головного спеціаліста сектору з питань внутрішнього фінансового контролю та аудиту набрав 10,1 бали.

- Бондаревська Анна Миколаївна, яка претендувала на посаду головного спеціаліста відділу оренди майна комунальної власності набрала 10,7 бали.

- Нестерова Аліна Анатоліївна, яка претендувала на посаду головного спеціаліста відділу оренди майна комунальної власності набрала 10 балів.

- Брижко Іван Алімович, який претендував на посаду заступника начальника управління-начальника кошторисно-договірного відділу управління будівництва набрав 19,7 бали.

- Мерінова Оксана Володимирівна, яка претендувала на посаду заступника начальника управління-начальника відділу з основної діяльності управління культури, туризму та охорони культурної спадщини набрала 18,4 бали.

За інформацією відділу управління персоналом Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку